Pasul 1 – Creearea unui cont

Pentru a creea un cont selectati prima iconita de deasupra casutei de search. Avei posibilitatea sa va autentificati daca detineti deja un cont sau sa creeati unul nou.

Dupa ce ati creeat contul urmeaza sa completati informatile de livrare si facturare. Respectiv adresa de livrare si datele pe care se va emita factura.

Pasul 2 – Alegerea produselor

Navigati prin categoriile de produse. Aceasta sectiune este afisata in partea de sus a site-ului. Dupa gasirea unui produs care intruneste cerintele dumneavoastra, si dupa ce ati selectat marimea si culoarea, apasati butonul “Adauga in cos”.

Dupa apasarea acestui buton veti fi directionat catre cosul dumneavoastra de cumparaturi. Aici aveti posibilitatea modificarii cantitatii dorite sau puteti sterge unul sau mai multe produse din cosul de cumparaturi. Dupa finalizarea eventualelor modificari efectuate in cosul de cumparaturi bifati casuta cu termnii si conditiile iar apoi trimiteti comanda.

Pentru a mai adauga alte produse in cos navigati pe meniul de categorii, sau mai rapid cu ajutorul butonului de search.

Pasul 3 – Alegerea modalitatii pe facturare

Selectati metoda de facturare : persoana fizica sau juridica.

Pasul 4 – Alegerea modalitatii de plata

Odata aleasa modalitatea defacturare si livrare, treceti la urmatorul pas si alegeti din lista predefinita modalitatea de plata care se preteaza cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Plata se poate face in numerar la livrarea produselor, sau online cu cardul prin intrermediul 3D Secure.

Pasul 5 – Finalizarea comenzii

Dupa ce ati citit si ati fost de acord cu termnenii si conditiile bifati casuta.

Pentru lansarea comenzii apasati butonul “Trimite comanda”.

La final veti primi un mesaj care va confirma plasarea comenzii dumneavoastra.