Categorii

Newsletter

SC Marcomed SRL in calitate de autor, proprietar si unic administrator al site-ului marcomed.ro beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor conform legislatiei romane si internationale. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra in calitate de utilizator si SC Marcomed SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului marcomed.ro. In lipsa altor prevederi site-ul marcomed.ro si continutul sau care include dar nu se limiteaza la imagini, fotografii, ilustratii, animatii si texte sunt proprietatea SC Marcomed SRL. Conditiile prezentate sunt valabile si se aplica tuturor sectiunilor publice sau private ale site-ului marcomed.ro

 

Site-ul marcomed.ro si serviciile oferite prin intermediul acestuia va sunt oferite de catre SC Marcomed SRL pe principiul "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" si fara nici un fel de garantii exprimate direct sau implicate. Cu toate ca toate demersurile comercial justificabile au fost facute SC Marcomed SRL nu garanteaza ca informatiile de pe site-ul marcomed.ro sunt complete, corecte sau actualizate. Deasemenea nu garanteaza ca accesul sau utilizarea acestui site este fara intreruperi sau erori iar serverul pe care este gazduit sau email-urile primite de la acesta nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Dumneavoastra in calitate de utilizator folositi site-ul pe riscul propriu SC Marcomed SRL fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea sau utilizarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

 

Statutul de membru al acestui site este la libera alegere, deci odata inregistrat aveti dreptul de a solicita renuntarea la acest statut si stergerea din sistem a tuturor informatiilor care va privesc. Pentru a putea deveni membru marcomed.ro va obligati sa completati formularul de inregistrare prin oferirea unor date adevarate, complete si exacte. Va obligati sa mentineti si sa innoiti datele de inregistrare atunci cand situatia o cere. In cazul in care informatiile furnizate de dumneavoastra nu sunt conforme cu realitatea sau sunt incomplete, SC Marcomed SRL are dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra de pe site-ul marcomed.ro si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului marcomed.ro. Dumneavoastra sunteti raspunzator de pastrarea confidentialitatii datelor de acces ale contului dumneavoastra si de utilizarea propriului cont, indiferent daca autentificarea se face sau nu cu voia dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dumneavoastra cand doriti sa parasiti site-ul. SC Marcomed SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala cauzata de nerespectarea de catre dumneavoastra a acestei prevederi.

 

Pentru a putea plasa comenzi on-line, datele din formularul de Creeare a contului trebuie sa fie corecte, complete si verificabile. In cazul in care nu se respecta aceste conditii exista posibilitatea respingerii comenzii. Facturarea nu se poate face decat catre o persoana fizica sau juridica din Romania.

 

Conditiile de utilizare a site-ului marcomed.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca initial o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere pe cale amiabila va fi considerata competenta instantei judecatoresti.Viziteaza magazinul Marcomed.ro pe ShopMania Europe Hosting
 Partener Shoogle